HTML

Policatura

A Policatura célja olyan humoros, vagy kevésbé humoros illusztrációk közlése, melyek az aktuális politikai eseményekről, folyamatokról szólnak. A blog független, nem szimpatizál egy magyarországi párttal sem. A közölt bejegyzések kizárólag a szerzőt éppen megihlető történéseket mutatják be. Ha van ötlet és szabadidő, akkor van publikáció is, egyébként nincs. Ihlet, ötlet, szabadidő. Ezért ne következtessen senki politikai hovatartozásra a bejegyzések alapján, mert nem feltétlenül a leginkább kritizált politikusok vagy pártok a leginkább alkalmatlannak gondolt elemek a magyar politikai életben. Ugyanez igaz arra is, ha valamelyik ilyen "erő" nem jelenik meg, úgymond agyon van hallgatva: ez sem jelent sem szimpátiát, sem pedig kirekesztést, csupán azt, hogy az ő munkájuk nem éri el az alkotási ingerküszöböt/ nem fér bele az időbe egy-egy ötlet kidolgozása. Jó szórakozást!

Friss topikok

  • nemszólszám: mi az a K??? (2014.07.09. 16:49) Ördök Nóra
  • Csató: Másképp. Mi a rosszabb? -kapni egy hideg zuhanyt -vergődni a pöcegödörben, és a hazugságokat hallg... (2014.07.09. 08:19) Brazilia

Címkék

álbaloldal (1) albert (1) állami (1) comeback (1) demkratikus (1) dk (1) elhagy (1) igazság (1) koalició (1) lmp (1) média (1) mesterházy (1) miklós (1) miskolc (1) mszp (1) off (1) orbán (1) ördög (1) ördögnóra (1) pásztor (1) prosti (1) rtl (1) schiffer (1) seszták (1) szerződés (1) tv2 (1) video (1) viktor (1) Címkefelhő

Archívum

Képes politikai blog

2014.07.09. 16:36 Policatura

Ördök Nóra

Címkék: média tv2 rtl prosti ördög elhagy ördögnóra

Az ország legjobb műsorvezetője távozik az anyacsatornájától, az RTL klubtól. Mindenki mélyen meg van döbbenve, hogy a titokban lefolytatott tárgyalások után Nóri a konkurenciához csatlakozik. Korábban még a képernyőtől való távolmaradását hangoztatta, a családra való hivatkozással.

Egyébként nem média-prostituált, dehogy. Kicsit sem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://policatura.blog.hu/api/trackback/id/tr326493733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása